Home
Bedrijfsgedachte
Groenvoorziening
Agrarisch
Contact
   
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Adres

Arbedo

Zuster Kortestraat 1
9983 SV Roodeschool
06-40157608

info@arbedo.nl

 
Agrarisch

Naast aanleg en onderhoud in het groen is Arbedo ook actief in de agrarische sector. Vooral de pootgoedteelt van land tot klant is een belangrijke activiteit. Door een jarenlange ervaring op het gebied van de selectie in veel verschillende rassen, is het gezond houden van de aardappelen een specialisme, met daarnaast een uitgebreide ervaring in de stamselectie.
De voorkeur voor de stamselectie is ontstaan doordat aangekocht plantmateriaal vaak teleurstellend bleek. Ook de miniknollen hebben toch best eens missers, niet altijd in de eerste jaren, maar tegen de tijd dat de aardappelen onder S afgeleverd kunnen worden, zijn er door bacterie ziekten of afwijkende planten toch verschillende van deze stammen vroegtijdig gesneuveld.
Met stamselectie zijn niet alle problemen gegarandeerd opgelost, maar op een gesloten bedrijf voorkom je het binnenhalen van bacteriën en eventuele problemen van andere bedrijven, en is de herkomst bekend, en kun je door mooie planten met een hoge opbrengst per plant te gebruiken, een belangrijke stap zetten naar een gezond en betrouwbaar gewas, en dat is de basis voor een goede opbrengst.
Voor het opsporen van zieke planten in de bestaande gewassen, of het opzetten van eigen gezonde stammen, kunt u Arbedo inhuren.

Naast de werkzaamheden, specifiek voor de aardappelteelt, kunt u ook een beroep doen op Arbedo bij andere voorkomende werkzaamheden binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om werkzaamheden bij de oogst, teeltvoorbereiding, ploegen of werk in de schuur, alles is mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om trekker met bestuurder in te huren.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op via de contactknop of de gegevens op de website.
Wij geven u graag wat extra informatie en een eventuele offerte.


   
 
Copyright 2010 - 2011 Arbedo. Site gemaakt door: Ludde.nl